SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg

FC Järfälla
3 - 2
AIK Solna FK
FC Järfälla3 - 2AIK Solna FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 augusti, 15:00
Plats:Järfällavallen 1
Tävling:
Matchnummer: 158002050
Samling:13:45, Järfällavallen
Härlig start på höstsäsongen
2021-08-29 18:35

Förra helgen fick vi inställt pga Covid hos motståndarna. Dagens match blev så den första efter sommaruppehållet. Kopplat till det var det oerhört starkt av laget att vinna med 3-2 mot serietvåan AIK.

 

I första halvlek märktes det att det var första tävlingsmatchen på länge. AIK hade det största bollinnehavet och vi var något passiva. Positivt var att vi låg bra i våra positioner, vilket bidrog till att AIK ändå inte skapade så mycket. Det var vi som gjorde första målet och AIK som kvitterade innan halvtidsvilan. I andra halvlek var det ett nytt FC Järfälla med mer beslutsamhet. Det betalade sig direkt i målprotokollet. Två snabba mål och ledning med 3-1. AIK gav inte upp utan med en reducering och mycket kvar av matchen kunde lite nerv eventuellt smyga sig på. Men vi verkade inte så tagna av det utan fortsatte att spela som ett lag med ett bra försvarsspel. 

 

Extra starkt att komma ut till andra halvlek och styra upp den direkt kopplat till AIKs kvittering i slutet på första halvlek. Sammanfattningsvis en gedigen laginsats med extra plus för andra halvlek och som ett resultat av denna prestation blev det en härlig seger!

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer