SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
Ledarsidan

Gästbok Ledarsidan

Hej Ledare FC Järfälla!

 

Gästbokens funktion på ledarsidan är främst kommunikation ledare emellan.

Ämnen som tips för lagverksamheten, roller som behöver tillsättas i lagorganisationen, plantider som man inte nyttjar och meddelar att ledigt, förfrågan om samarbete inför aktiviteter som t ex en gemensam målvaktsträning eller dylikt - ALLT som rör den sportsliga verksamheten.

 

Vi håller god ton och ber att denna forum inte används till för klagomål, syftet är att lyfta hjälpa varandra som ledare.

 

FC Järfälla

Skriv i gästboken
Gästbok
2022-08-31 14:55
hej
2022-08-29 12:30
Hej, tänker att jag som har minst erfarenhet av FC Järfälla som verksamhet gör ett första inlägg för att flagga upp att en ny funktion på föreningens hemsida finns tillgängligt för er ledare. Kommunikation förespråkas vara det viktigaste verktyget i en verksamhet, men oftast underskattas syftet med den. Därför är förhoppningen att vi som styrelse ser att gästboken med tiden används frekvent och fyller sin funktion - gemenskap. mvh Basberber

 
Sponsorer