SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
HERR A-LAG

FC Järfälla
3 - 0
FC Gute
FC Järfälla3 - 0FC Gute

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 augusti, 15:00
Plats:Järfällavallen 1
Tävling:
Matchnummer: 000022131
Samling:13:30
Referat: FC Järfälla - FC Gute
Referat FC Järfälla - FC Gute
2022-08-29 22:30

Efter två veckors uppehåll var det åter dags för seriematch. FC Järfälla öppnade piggt och hade flera halvchanser i matchinledningen. Det var en relativt jämn inledning och FC Järfälla tog sedan över mer och mer. De hade mycket bollinnehav och tog sig framgångsrikt fram på kanterna. 

 

I minut 35 kom matchens första mål. En FC Järfälla-hörna från vänster nickades bort i förstaskedet. Ett nytt inlägg från höger nådde Hejdar Elwan som nickade in ledningsmålet, 1-0.

 

Det hände inte så mycket mer i den första halvleken, resultatet stod sig.

 

FC Järfälla fortsatte att agera stabilt i den andra halvleken och släppte knappt till några farliga chanser. Drygt tio minuter in i halvleken var Ali Khan nära att utöka då han prickade stolpen på en frispark.

 

I minut 64 kom så målet. Ali Khan tog sig fram på vänsterkanten på ett läckert sätt, in i straffområdet där han frispelade Adam Wurtz som avslutade i mål från nära håll, 2-0.

 

FC Järfälla hade nu kontroll på händelserna och skulle göra ett mål till. Ett inlägg från vänster av Carl-Simon Norén nådde Adam Wurtz på den bortre stolpen som nickade bollen i mål. Han blev därmed tvåmålsskytt och FC Järfälla var uppe i en 3-0-ledning. Detta var i den 73:e matchminuten.

 

Här var matchen död resultatmässigt. FC Järfälla fortsatte att jobba tillsammans och höll nollan för andra matchen i rad. Slutresultatet blev 3-0. Segern gjorde att FC Järfälla avancerade till en sjundeplats i tabellen med 21 inspelade poäng.

 

På söndag möter de Skiljebo SK på hemmaplan. Avspark på Järfällavallen klockan 15:00.

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer