SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
P19

Säsongen 2023
2023-11-05 18:21

Under denna säsong har truppen bjudit på en underhållande fotboll.

Vi har fått se stora framsteg i spelarnas fotbollsutveckling. Med en trupp som utstrålat glädje, gemenskap, vilja och harmoni från ledare och spelare. En trupp som vill framåt och dragit åt samma håll. Även om spelet inte alltid blivit vad man tänkt sig har laget aldrig gett upp utan jobbat vidare ända till slutsignal. Med utveckling kommer även resultaten, med vinst i båda våra serier p2005 kval till U19 och p2006 1A. Med spel även i SSH1 serien tillsammans med herrspelare och flertalet spelare som fått möjlighet till rotations träning i herrlaget, har vi fått se tre spelare debutera i div 2 varav en tagit steget upp i herr truppen under hösten. Nu fortsätter vi jobbet inför säsongen 2024.

Vi vill också säga STORT TACK till FC Järfälla p16 för lånet av spelare, samt till stöttande familjer, vänner och supportrar under denna säsong.

Tillsammans mot senior fotboll.

 

Mvh  FC Järfälla P18

 
Sponsorer