SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
P19

STOCKHOLM FOTBALL CUP
2022-08-18 14:13
IR Rejkavik- FC Järfälla

STOCKHOL FOTBALL CUP

4 - 7 augusti spelades Stockholm Fotboll Cup. Vi kom till spel med 14 killar. Torsdagen började med ett besök på Gröna Lund för att sedan under fredags morgonen dra igång med matcher. Vi hamnade i en grupp tillsammans med

 

FC Järfälla 

FC Kallfors

Enskede IK P17G

Rågsved IF

Täby FK.

 

En grupp som killarna tog sig igenom obesegrade och gick direkt till A-slutspel och semifinal. 

Där ställdes vi mot IR Rejkavik i en match där vi äger väldigt mycket boll men kommer inte riktigt till i våra avslut och matchen får avgöras på straffar där motståndarna drar det längsta strået och vinner.

Söndags match om tredje plats blir mot Reymersholms IK, vi kommer inte in matchen utan kan bara säga bra spelat till motståndarna. Vi tar med oss att trots sommaruppehållet och matchovana hittar vi stundtals ett bra spel, inga insläppta men flera gjorda mål på fasta situationer. Cupen avslutas med att se en match på tele2 arena.

Vi tackar också vår publik för suportern och hjälpen mellan de olika planerna i södra Stockholm. Ett speciellt tack till killarna och föräldrarna FC Järfälla p10 som stannade kvar efter sin match för att heja på killarna i semifinalen, det uppskattades.

En helg med skratt, glädje, vilja, gemenskap, trötthet och fotboll.

 

 
Sponsorer