SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
Välkommen till HJR
2021-01-25 16:15

Vi är en trupp bestående av spelare födda framförallt 2002 och 2003. Ledarstaben består av tränare, målvaktstränare samt lagledare. Vi har en sportchef i föreningen som är ett stort stöd till vår verksamhet. 

 
I år kommer vi att spela i följande serier:
P2003 kval till P19
P19 div 1 regional serie.
Stockholmsserien div 1, som är högsta reservlagsserien i Stockholm. Där kommer vi att spela tillsammans med seniorspelarna i FC Järfälla.
 
Syfte och målsättning:

Syftet är att utbilda och utveckla gruppen i en glädjefylld miljö med målet att få så många spelare som möjligt att vilja hålla på med fotboll så länge som möjligt och på så sätt kunna få möjlighet att förbereda spelarna med spel på seniornivå när tiden är mogen. Ambitionen är att få så många egna förmågor som möjligt att på sikt representera FC Järfälla seniorlag.

 

Ambition, vilja att träna hårt och att alltid göra sitt bästa ser vi som spelarens största talang.

 

Rotationsträning:

Vi har implementerat en rotationsmodell som innebär att spelare från HJR tränar med A-laget under en period. Hittills har sju spelare hunnit med att rotera. En HJR-spelare är nu bofast i seniortruppem.