SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
F2011

Välkommen till hemsidan för flickor födda 2011!

 

 

Klubben ser över möjligheten att starta upp lagverksamhet för flickor födda 2011!.

 

När vi har mottagit minst 15 anmälningar av spelare, samt anmälan av intresse för varje roll i en lagverksamhet, skickas kallelse till första träningstillfället i november 2022. 

(Längst ner på denna sida kan du klicka dig fram för anmälan av intresse) 

 

 

 

Lagorganisation
En bra organisation är en förutsättning för att kunna få verksamheten att fungera på ett tillfredsställande sätt. Förutsättningen för att skapa en väl fungerande lagorganisation är att ideella krafter, föräldrar och andra, bidrar till att aktivt driva verksamheten.

Hur ska en lagorganisation i FC-Järfälla se ut för att kunna ge bästa möjliga förutsättningar för en lagverksamhet:

 

- Tränare
- Lagledare
- Kassör
- Webbansvarig

 

Varje lag kommer att ha en erfaren ledare i klubben som lagstöd. I frågeställningar som kan uppstå både sportsligt och föreningsmässigt är denna person din vägledare.

Tränare
Som tränare behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av fotboll, vi värdesätter ett högt engagemang. Föreningen ombesörjer att du får både utbildning via svensk fotbolls tränarutbildningar och stöd från erfarna ledare i föreningen. Att inte förminska är den egna erfarenheten under tiden som tränare.

 

Vid dem 2 första träningstillfällena kommer en ledare från klubben att vara närvarande som stöd.  Det finns övningsbank att ta del av via Svenska Fotbollsförbundet.

 

Lagledare
Lagledarens roll är att sköta det viktiga administrativa arbetet kring laget. Lagledaren är navigatorn och naven mellan tränare/spelare och tränare/föräldrargrupp.

 

Kassör
Som kassör har man i uppdrag att följa upp deltagaravgifter till t.ex. cuper och andra aktiviteter. Du initierar möljigheten att bygga upp en lagkassa samt redovisa denna tillsammans med och till föräldragruppen.


Webansvarig
Som webbansvarig ser vi DIG som tycker om att hålla ett gränssnitt levande - det vill säga att lagsidan uppdateras med nyheter från era matcher, referat m.m. Parallellt med detta även ha kontroll över de nyheter som kommer från föreningen i syfte att föremdlas till det egna laget.

 

Spelare
Som spelare ser vi att du alltid har viljan med dig och vi ger dig förutsättningarna att utvecklas som fotbollsspelare. 

 

ANMÄL DIG HÄR!

Uppstart av lagverksamhet för Flickor födda 2011!
2022-09-24 18:25

Styrelsen har ambitionen att starta upp lagverksamhet för flickor födda 2011!

 

Vi kommer att kalla till ett uppstartstillfälle i november när vi ser ett hanterbart antal.
Vi blir glada om ni kan sprida denna nyhet via egna kanaler också!

 

Se information om lagverksamheten genom att klicka på länken HÄR!

 

 

 

 

Vill du vara med?

Gör din anmälan via nedan länk.

 

ANMÄL DIG HÄR!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer