Boka in din plats på årets Vinterfotboll 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
HERR A-LAG

FC Arlanda
0 - 3
FC Järfälla
FC Arlanda0 - 3FC Järfälla

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 09 juni, 19:45
Plats:Midgårdsvallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000022104
Samling:18:15
Arlanda - FC Järfälla
2021-06-22 20:14

Full pott efter två matcher

 

FC Järfälla fick en drömstart på matchen. Redan i den första spelminuten fick Andre Nader bollen på kanten. Han utmanade backen och kunde hitta Lorance Koria i straffområdet som enkelt kunde peta in bollen i mål, 1-0 FC Järfälla i minut 1. Efter målet spelar Järfälla sämre och Arlanda tar initiativet. De får också chansen att kvittera men missar i princip öppet mål, ett skott som går över. Annars skapar de knappt något mot ett bra Järfälla-försvar. Efter ca 30 minuter tar Järfälla tillbaka initiativet men när vi går in i paus är det fortsatt 1-0. En halvlek med ett fåtal målchanser och där lagen växlar med att ha initiativet.

 

I den andra halvleken tar FC Järfälla tag i taktpinnen och efter 56 minuter kommer också utdelningen. Cem Inan får en passning på kanten, skär in i straffområdet och sätter bollen intill den vänstra stolpen, 2-0 FC Järfälla. Några minuter senare var det dags igen. Cem Inan tar ner en passning och fälls i straffområdet, domaren blåser straff. En straff som Andre Nader förvaltar på bästa sätt, kyligt i det vänstra hörnet och FC Järfälla leder med 3-0. 

 

Efter målet fortsätter Järfälla att kontrollera spelet utan att backa hem nämnvärt. 3-0 står sig dock matchen ut och FC Järfälla har fått bästa möjliga start på säsongen i Division 2. Nästa match spelas redan på söndag. Då på Järfällavallen mot IFK Lidingö klockan 15:00. Det blir även en tidig seriefinal mellan de enda lagen som står på full pott efter två spelade matcher.

 

Lucas Ericsson


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer