SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
HERR A-LAG

Rågsveds IF
2 - 1
FC Järfälla
Rågsveds IF2 - 1FC Järfälla

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 juni, 16:00
Plats:Hagsätra IP 1
Tävling:
Matchnummer: 000022077
Samling:14:30
Referat Rågsved-FC Järfälla
2022-06-07 15:32

FÖRLUST MOT RÅGSVED

I söndags åkte FC Järfälla till Hagsätra för att möta tabelltrean Rågsved. Hemmalaget inledde klart bäst och dominerade bollinnehavet under de första 15 minuterna och FC Järfälla slog stundtals bara ifrån sig bollen. Spelet jämnades sedan ut något även om Rågsved fortfarande hade ett klart initiativ. 

 

Efter 30 minuters spel var inte långt borta att FC Järfälla tog ledningen då Elias Safar fick på ett långskott som gick tätt utanför. Närmare än så kom de inte, när lagen gick till halvtidsvila var det fortsatt mållöst, 0-0.

 

I den andra halvleken dröjde det knappt tio minuter innan det första målet kom. Ett fint anfall från hemmalaget ledde fram till att Musa Dibba hittade nätet med ett volleyskott, 1-0 till Rågsved. Åtta minuter senare kom målet som skulle visa sig avgörande, Musa Dibba hittade återigen igenom Järfälla-försvaret och satte 2-0 med ett högt skott.

 

FC Järfälla såg dock till att blåsa liv i matchen, i den 67:e matchminuten. En utspark av Sebastian Tenebro Berglund nickskarvades av Alfred Lindgren på mittplan, att löpa på för Cedrik Freado Danha, han sprang sig fri och gjorde inga misstag när han satte bollen vid den bortre stolpen, 2-1.

 

Därmed jagade FC Järfälla kvittering, de fick dock aldrig till någon forcering under slutskedet av matchen, Rågsved vann med 2-1. 

 

FC Järfälla återfinns på en sjundeplats i tabellen med 12 poäng på tio spelade matcher. På söndag är det derbydags när Kungsängen kommer till Järfällavallen. Då kommer även FC Järfälla arrangera ett event för att samla in pengar till Järfälla kvinnojour. 

 

Om du ska komma till Järfällavallen någon gång under säsongen, kom på söndag. Avspark klockan 15:00.

 

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer