SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
HERR A-LAG

FC Järfälla
2 - 1
Hudiksvalls Förenade FF
FC Järfälla2 - 1Hudiksvalls Förenade FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 april, 15:00
Plats:Järfällavallen 1
Tävling:
Matchnummer: 000022017
Samling:13:30
Referat: FC Järfälla - Hudiksvalls Förenade FF
Referat FC Järfälla - Hudiksvall
2022-04-18 20:01

SÄSONGENS FÖRSTA SEGER

På ett soligt Järfällavallen jagade FC Järfälla säsongens första seger när de tog emot Hudiksvalls förenade FF. Under matchinledningen var det bortalaget som kontrollerade bollinnehavet. De försökte flera gånger med instick bakom FC Järfällas backlinje men det ledde inte till några farliga chanser. 

 

Matchens första mål kom i minut 26. Ett fint anfall från Hudiksvall som startade redan i backlinjen gjorde att Araya Zerai kunde sätta ledningsmålet för gästerna från nära håll. 0-1. Efter målet var Hudiksvall fortsatt det bättre laget. De hade mycket boll och vann de flesta duellerna. 0-1 stod sig in i halvtid.

 

FC Järfälla var mycket nära att kvittera direkt i den andra halvleken när en frispark från kanten nickades i ribban. Ju längre halvleken gick jämnade FC Järfälla ut spelet även om Hudiksvall fortsatt hade mycket bollinnehav. När det återstod drygt 20 minuter kom utdelningen för FC Järfälla. Ett inlägg från högerkanten hittade Alfred Lindgren i straffområdet som nickade bollen i mål trots att han var uppvaktad av två backar. 1-1.

 

Matchen såg ut att sluta lika på ett, men FC Järfälla ville annat. I den 92:a minuten kom återigen ett inlägg från högerkanten mot Alfred Lindgren, Målvakten räddade men släppte retur som Lindgren var framme på och språngnickade in, 2-1. 

 

FC Järfälla besegrade Hudiksvall med 2-1 och tog säsongens första seger. Nästa match är på lördag borta mot Forsbacka IK.

 

Text:Lucas Ericsson

 

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer