SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
HERR A-LAG

Hudiksvalls Förenade FF
3 - 2
FC Järfälla
Hudiksvalls Förenade FF3 - 2FC Järfälla

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 augusti, 16:00
Plats:Glysis Sparbanken Arena
Tävling:
Matchnummer: 000022107
Samling:14:30
Referat: Hudiksvalls Förenade FF - FC Järfälla
referat Hudiksvall FF - FC Järfälla
2022-08-13 11:03

Tung förlust i Hudiksvall

 

I lördags gästade FC Järfälla topplaget Hudiksvalls Förenade FF. Under de dominerade hemmalaget bollinnehavet men FC Järfälla kunde avstyra anfallsförsöken i en ganska tempofattig inledning. Matchbilden fortlöpte och FC Järfälla skapade knappt någonting offensivt. 

 

I den 36:e minuten kom hemmalaget att ta ledningen. Ett inlägg från höger gick fram till Arvid Näsholm till vänster i straffområdet som avslutade distinkt. 1-0 till Hudiksvall. Resultatet stod sig in i halvtid. En blek första halvlek av FC Järfälla även om spelet jämnade ut sig något i slutet.

 

I början av den andra halvleken var det positiva tendenser. FC Järfälla hade mer boll och började visa upp ett offensivt spel, även om de heta chanserna uteblev var det ett fall framåt mot första halvlek där det inte skapades någonting.

 

20 minuter från slutet kom matchens andra mål. Hudiksvall vann bollen på mittplan och vände spelet. Araya Zerai frispelades och placerade in 2-0-målet. 

 

FC Järfälla kämpade på och skulle också jobba sig tillbaka in i matchen. I den 79:e matchminuten. Ali Kahn fick bollen vid den vänstra straffområdeslinjen och hittade Alfred Lindgren med ett inlägg efter marken. Han avslutade säkert intill den vänstra stolpen, 2-1 och det var nerv i matchen.

 

FC Järfälla fortsatte jobba för en kvittering, och i 89:e minuten kom utdelningen. Ett långt inkast från höger skarvades och åter igen var det Alfred Lindgren som höll sig framme och nickade in kvitteringen, FC Järfälla var ikapp, 2-2.

 

En minut senare kom kallduschen. Hudiksvall tog sig fram på vänsterkanten och in i straffområdet. Via en retur satte hemmalagets Sebastian Bergman segermålet. 3-2. Det blev också slutresultatet.

 

Nästa match spelas på söndag klockan 15:00. Då tar FC Järfälla emot Forsbacka IK på Järfällavallen.

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer