SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
U16

FC Järfälla P18

Välkommen till FC Järfälla P18

Ett lag där fokus ligger på utveckling, gemenskap och glädje både på och utanför planen påvägen mot seniorfotboll. 
Under 2023 spelar vi P2005 kval till P19 Norra.
Vi erbjuder målvaktsträning och när möjlighet finns även spel i klubbens U21.
Vår hemmaplan har vi på Järfällavallen i centrala Jakobsberg.
 
Är du intersserad av att spela med oss hittar du kontaktuppgifter uppe i menyn.
Välkommen
 
Ni hittar oss på
Instagram: fcjarfalla_p18
Facebook
 
STOCKHOLM FOTBALL CUP
2022-08-18 14:13
IR Rejkavik- FC Järfälla

STOCKHOL FOTBALL CUP

4 - 7 augusti spelades Stockholm Fotboll Cup. Vi kom till spel med 14 killar. Torsdagen började med ett besök på Gröna Lund för att sedan under fredags morgonen dra igång med matcher. Vi hamnade i en grupp tillsammans med

 

FC Järfälla 

FC Kallfors

Enskede IK P17G

Rågsved IF

Täby FK.

 

En grupp som killarna tog sig igenom obesegrade och gick direkt till A-slutspel och semifinal. 

Där ställdes vi mot IR Rejkavik i en match där vi äger väldigt mycket boll men kommer inte riktigt till i våra avslut och matchen får avgöras på straffar där motståndarna drar det längsta strået och vinner.

Söndags match om tredje plats blir mot Reymersholms IK, vi kommer inte in matchen utan kan bara säga bra spelat till motståndarna. Vi tar med oss att trots sommaruppehållet och matchovana hittar vi stundtals ett bra spel, inga insläppta men flera gjorda mål på fasta situationer. Cupen avslutas med att se en match på tele2 arena.

Vi tackar också vår publik för suportern och hjälpen mellan de olika planerna i södra Stockholm. Ett speciellt tack till killarna och föräldrarna FC Järfälla p10 som stannade kvar efter sin match för att heja på killarna i semifinalen, det uppskattades.

En helg med skratt, glädje, vilja, gemenskap, trötthet och fotboll.

 

Nu drar träningarna igång igen!!!
2022-07-30 21:43

Snart är det dags för seriestart.

Sommarledigheten är över, och snart är det dags att vi tar oss an andra halvan av serien. Den första halvan bjöd på många 

möjligheter, utmaningar, erfarenheter och spännande matcher där alla killar varit delaktiga då inte en enda match har haft samma start elva.

Måndag 1 augusti drar det vanliga träningsschemat igång igen och vi passar på att säga STORT TACK till våra herrjuniorer som gett killarna möjlighet till fotbollsträningar i stort sett hela sommaren utöver egenträningen. 

 

Välkomna tillbaka killar //

Tränar presentation
2022-04-03 12:01

Dags att presentera ytterligare en av truppens tränare Sangar Vaziri även han är ny inför säsongen 2022. Han kommer tillsammans med Ali leda laget och utveckla spelarna mot senior fotboll.

Vi välkomnar Sangar som senast kommer från Ängby IF U-19  till FC Järfälla.

Träningsläger Uppsala 18-20 Mars
2022-03-21 20:49

Fredag eftermiddag, spelare och ledare samlas på Järfällavallen för avresa mot Uppsala och helgens träningsläger. Efter incheckning på Arenahotellet är det dags för helgens första träning på Ekeby Bruk som är en av de två planerna vi har tillgång till. Under helgen visar Uppsala sin soligaste sida och i perfekt väder hinns det med 4 träningspass, teoripass och lagaktiviteter. 

På lördagskvällen fick grabbarna äran att ta emot och fira Svenska Mästarna i bandy Edsbyn på hotellet, vilka de kunnat följa i deras förberdelser inför SM finalen. Helgen avslutas med bad på Fyrishov. Nöjda, trötta och med nya erfarenheter och upplevelser sätter sig grabbarna i bussarna hem till Järfälla igen. Nu fortsätter vi jobba inför seriestart på hemmaplan.

 

 

 

Säsongen 2022 är igång
2022-02-25 19:06

 SÄSONGEN 2022

Under säsongen 2022  har Ali Ali tagit över som huvudansvarig för U16 truppen han kommer närmast från klubbens U19 trupp där han förra säsongen var huvudtränare.

Ali kommer även vara resurstränare i vårat A-lag och har själv spelat i klubben i div 3.

 

 

 

 

 

 
Sponsorer