SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg

FC Järfälla U15-1

Välkommen till FC Järfälla U15-1

Ett lag där fokus ligger på utveckling, gemenskap och glädje både på och utanför planen. 
Ett härligt gäng killar som alla vill framåt med sin fotboll. Vi erbjuder målvaktsträning och jobbar även med rotationsträning till de äldre åldersgrupperna. Under 2021 spelar vi i U15 serie kval till U16.
Vår hemmaplan har vi på Järfällavallen i centrala Jakobsberg.
 
Är du intersserad av att spela med oss hittar du kontaktuppgifter uppe i menyn.
Välkommen
 
Ni hittar oss på
Instagram: fcjarfalla_u15
YouTube: fcjärfällap06
Facebook
 
Mariehamn Cup Oktober 2021
2021-11-01 10:04

Fredag förmiddag och ett förväntansfullt gäng spelare och familjer samlas på Järfällavallen för att för första gången sedan 2019 åka på cup.

Denna gång åker vi till Åland och spel i Mariehamn Cup. Efter en något gungande resa kommer vi tillslut fram till Hotel Cikada i Mariehamn. Lördagen börjar med en tidig frukost innan vi tar en kort promenad till Wiklöf Holding Arena vilket visar sig vara en kanon plan. Vi börjar gruppspelet mot Kallfors FC där killarna verkligen kommer igång och vinner med 2-0.

Sedan möter vi hemmalaget Mariehamn och tillsist KuPS från Finland, två matcher som trots mycket bollinnehav och många avslut saknar vi den lilla extra  energin/ skärpan som behövs slutar oavgjort. Då vi och Mariehamn slutar på samma poäng, samma målskillnad och oavgjort i inbördes möte, lottas vi som 2:a i gruppen. Söndag inleds med kvartsfinal i A-slutspel mot Adolfsbergs. En match där vi återigen äger större delen av matchen med inte lyckas i sista tredje delen av planen och vi förlorar med 0-1, vi kan bara gratulera motståndarna som senare står som slutsegrare av hela cupen.Efter en lång väntan i ett sovande och kylslaget Mariehamn bär det av hem till Järfälla igen.

Vi ledare tackar spelare för en bra insats och som vanligt bra uppförande.

Vi tackar även medföljade familjer för ert stöd och hjälp under resan.

 

Mvh ledarna

Träningsläger i Norrköping Sommaren 2021
2021-08-09 14:50

Fredag eftermiddag samlas något trötta men förväntasfulla och glada killar på Järfällavallen för avresa i två minibussar mot Norrköping och sommarens träningsläger. Ett läger killarna själva jobbat hårt för, genom bla. reklamutdelning och försäljning. Efter en tuff första vecka med en träning och två intensiva träningsmatcher är det många som passar på att vila under resan. Vi åker direkt till Fastighets Tekink Arena hemmaplan för Lindö FF där vi kommer köra alla våra träningspass.

En arena vi bara kan drömma om med tre nyanlagda fullstora planer, läktare och ytterligare naturgräsplaner utanför själva arenan. Efter ett lätt träningspass styr vi mot Scandic Hotell Nord för incheckning, middag och laghäng. Lördag startar med frukost och sedan ett träningspass. Efter lunch blir det matchanalys och frågequiz innan det är dags för ytterligare ett träningspass.

Kvällen avslutas med middag, prisutdelning och bad i hotellets pool. Söndag och det blir ett lätt träningspass innan vi checkar ut och vänder hem mot Järfälla igen. En helg fylld av gemenskap, glädje, fotboll och många skratt.

Vi ledare kan som så många gånger tidigare inte annat än berömma killarna för sitt sätt att vara mot varandra, ledare och alla andra vi möter längs vägen. Ni är alla fantastiska representanter för FC Järfälla.

 

Ledarna

 

 

Seriestart
2021-05-07 16:00

Nu har vi äntligen lite mer information att dela med oss angående upplägget av våran serie och seriestart. Som de flesta av er vet vid det här laget lämnar vi nu Sankt Erikscupen bakom oss och med ödmjukhet antar vi nya och större utmaningar. Med andra ord kliver vi in i fotbollens tävlingsverksamhet på en helt annan nivå än tidigare.

Kvalserien som från början omfattade 28 lag från hela Stockholm har under rådande omständigheter gjorts om och delats upp i två serier om 13 lag, en norr och en söder.

Vi kommer spela i den norra serien med seriestart 22 maj borta mot IFK Lidingö FK 1.

Det är fortfarande restriktioner som gäller med en match i veckan per lag, inga oklädningsrum, samt ingen publik under matcher.

Vi måste alla hjälpas åt att följa folkhälsomyndigheternas rekommendationer så mycket vi kan.

 

mvh ledarna

 

Träningsläger i Norrköping, Augusti
2021-03-30 16:13

Denna sommar åker vi till Norrköping för träningsläger i augusti.

Som vanligt ligger fokus på gemenskap, fotboll, utveckling och glädje.

Dags att skapa nya minnen tillsammans.

Mer information är utskickad via mail, kallelse kommer efter påsk.

 

Mvh Ledrana

 

Nya träningstider
2021-03-25 15:19

Nya träningstider från 1 april - 31 oktober

 

Tisdagar 18:00 - 20:00 ärfällavallen B-plan  samling 17:50

 

Onsdagar 18:00 - 20:00Järfällavallen B-plan  samling 17:50

 

Torsdagar 18:00 - 20:00 Järfällavallen B-plan samling 17:50

 

 

Löparskor, fotbollskor, benskydd och vattenflaska

 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 29/04 13:45 
Hem, 15/04 17:55 
Hem, 26/03 15:30 
 
Sponsorer