SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
Ledarsidan

LEDARSIDA

Ambitionen med denna sida är att skapa interaktivItet ledare emellan. Vi är under pågående med förfrågan om att få en gästbok eller chatfunktion. Syftet är att ledare mellan sig delar med sig av informationn som t ex plantider som inte nyttjas och är ledigt för t ex spontanfotboll, Cuper som man önskar arrangera och söker fler lag i klubben att samarbeta med m.m. 

  

Det är också ett forum att dela med sig av material som kan vara till nytta för andra tränare/ledare inom klubben som t ex träningsmanualer, skadeförebyggande övningar, checklista inför arrangemang cup m.m.

 

När sidan har optimerats för att fylla sitt syfte kommer information att delges till samtliga ledare.

 

FC Järfälla

Svenska Fotbollsförbundet
2022-08-29 10:27

FOTBOLLSPORTALEN

 

Fotbollsportalen är svensk fotbolls digitala plattform för utbildning. Här hittar du bland annat riktlinjerna för barn- och ungdomsfotbollen, spelarutbildningsplanen och alla tränarutbildningar. Från oktober finns här även fler än 700 övningar fritt tillgängliga för alla användare.

 

 

SvFF:s verktyg för att skapa och dela övningar och träningspass har funnits på Fotbollsportalen sedan 2016. Tidigare har många av övningarna varit kopplade till specifika tränarutbildningar – nu är alla övningar öppna och är därmed tillgängliga för hela fotbollsverige. Övningsbanken innehåller övningar för alla spelformer – 3 mot 3, 5 mot 5, 7 mot 7, 9 mot 9 samt 11 mot 11.

 

För att få tillgång till övningarna behöver du bara registrera dig med din mailadress på Fotbollsportalen. Där kan du sedan se alla Fotbollsportalens övningar från SvFF och skapa egna träningspass bestående av både SvFF:s och egna övningar. Du kan även lägga till övningar som någon annan skapat och delat med dig.

 

Du kan även skapa favoriter bland både övningar och träningspass där du kan spara dina favoritövningar inom olika områden.

 

Klicka på länken här för att komma till anmälan

 

FC Järfälla

Kommande matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 23/03 08:48 
Hem, 28/02 10:48 
Hem, 23/02 14:21 
Hem, 17/02 13:20 
Hem, 15/02 15:41 
 
Sponsorer