SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
P19

Träningsläger i Norrköping Sommaren 2021
2021-08-09 14:50

Fredag eftermiddag samlas något trötta men förväntasfulla och glada killar på Järfällavallen för avresa i två minibussar mot Norrköping och sommarens träningsläger. Ett läger killarna själva jobbat hårt för, genom bla. reklamutdelning och försäljning. Efter en tuff första vecka med en träning och två intensiva träningsmatcher är det många som passar på att vila under resan. Vi åker direkt till Fastighets Tekink Arena hemmaplan för Lindö FF där vi kommer köra alla våra träningspass.

En arena vi bara kan drömma om med tre nyanlagda fullstora planer, läktare och ytterligare naturgräsplaner utanför själva arenan. Efter ett lätt träningspass styr vi mot Scandic Hotell Nord för incheckning, middag och laghäng. Lördag startar med frukost och sedan ett träningspass. Efter lunch blir det matchanalys och frågequiz innan det är dags för ytterligare ett träningspass.

Kvällen avslutas med middag, prisutdelning och bad i hotellets pool. Söndag och det blir ett lätt träningspass innan vi checkar ut och vänder hem mot Järfälla igen. En helg fylld av gemenskap, glädje, fotboll och många skratt.

Vi ledare kan som så många gånger tidigare inte annat än berömma killarna för sitt sätt att vara mot varandra, ledare och alla andra vi möter längs vägen. Ni är alla fantastiska representanter för FC Järfälla.

 

Ledarna

 

 

 
Sponsorer