Boka in din plats på årets Vinterfotboll 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg
P19

Mariehamn Cup Oktober 2021
2021-11-01 10:04

Fredag förmiddag och ett förväntansfullt gäng spelare och familjer samlas på Järfällavallen för att för första gången sedan 2019 åka på cup.

Denna gång åker vi till Åland och spel i Mariehamn Cup. Efter en något gungande resa kommer vi tillslut fram till Hotel Cikada i Mariehamn. Lördagen börjar med en tidig frukost innan vi tar en kort promenad till Wiklöf Holding Arena vilket visar sig vara en kanon plan. Vi börjar gruppspelet mot Kallfors FC där killarna verkligen kommer igång och vinner med 2-0.

Sedan möter vi hemmalaget Mariehamn och tillsist KuPS från Finland, två matcher som trots mycket bollinnehav och många avslut saknar vi den lilla extra  energin/ skärpan som behövs slutar oavgjort. Då vi och Mariehamn slutar på samma poäng, samma målskillnad och oavgjort i inbördes möte, lottas vi som 2:a i gruppen. Söndag inleds med kvartsfinal i A-slutspel mot Adolfsbergs. En match där vi återigen äger större delen av matchen med inte lyckas i sista tredje delen av planen och vi förlorar med 0-1, vi kan bara gratulera motståndarna som senare står som slutsegrare av hela cupen.Efter en lång väntan i ett sovande och kylslaget Mariehamn bär det av hem till Järfälla igen.

Vi ledare tackar spelare för en bra insats och som vanligt bra uppförande.

Vi tackar även medföljade familjer för ert stöd och hjälp under resan.

 

Mvh ledarna

 
Sponsorer