SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Järfälla
Fotbollsföreningen i Jakobsberg

Bli en del av fotbollens framtid – sponsra idag!

Bra spelare växer inte på träd de växer i FC Järfälla fotbolls klubb. 

 

Genom att ni sponsrar FC Järfällas fotbollsklubb så gör du en viktig insats för ungdomarnas utveckling.

 

Föreningen, FC Järfälla bildades 1993 genom en sammanslagning av Jakobsbergs GoIF och IK Söderhöjden/ Wasa. Föreningen är ledande i Jakobsberg inom fotboll men finns tillgänglig för alla i Järfälla kommun. Föreningen FC Järfälla är idag ca 800 medlemmar. Utav dessa är ca 550 aktiva spelare i åldrarna 5 år och uppåt. Det finns ca 33 lag representerade på pojkar/flickor samt ungdomsserierna. 

 

 

Vill ni hjälpa barn och ungdomar vars föräldrar inte är ekonomisk starka. Det kostar att åka på cuper och dylikt därför behövs extra pengar för att barnen ska få kunna följa med samt få uppleva gemenskapen och kärleken,,fotbollen förenar och alla får känna sig behövd och vara sig själv. 

 

 

Våra fantastiska partners är otroligt viktiga för oss och tillsammans med dem så utvecklar vi klubben på olika sätt. Syftet är såklart att stärka varandras affär och varumärke och via roliga events samt både fysiska och digitala aktiviteter utveckla starkare relationer, fler positiva associationer och exponering. Ett partnerskap med FC Järfälla är ömsesidigt och tillsammans utvecklar vi varandra.

 

Så många som möjligt. Så länge som möjligt. Så bra som möjligt.
Det är grunden för allt vi gör. Våra ledord är TillsammansUtvecklande och Offensivt. Vi är en väl etablerad klubb, Vi har A-lag för både damer och herrar. Herrlaget spelar i division 2, det enda laget i Järfälla i denna division, och det är vi stolta över i FC Järfälla. 

Är du den som vill vara med och utveckla våra barn och ungdomar, se till att alla får alla möjligheter.

Välkommen att kontakta oss!

viktoria.alici@gmail.com

 

FC Järfälla

 

Sponsorpaket

 

Vill du annonsera på vår vall i Järfälla? Klicka HÄR

 

Vill du sponsra och synas på våra matchtröjor m.m.? Klicka HÄR

 
 
Sponsorer